Spatial Involvement


2017

Connection

Challenged with the increasing number of changes in the work modes, the question of spatial arrangement and design of the office space emerged.

Located on the second floor of a modernistic office building, the space stretches between two glazed facades providing a well lit environment. Through the architectural intervention the connections of the work and time out spaces has been optimised.

A zoning of work and time out rooms has been introduced to avoid interruptions, while a communications zone has been expanded and integrated with the storage elements ranging from furniture to rooms. In this way the working space has been freed from the conflicting elements and good communication between the employees has been enabled not only during work but also in their pauses.


Connection
Connection